BackOnTrack

Back on Track tillverkar och säljer produkter för välbefinnande. För människor, hästar och hundar.

Vi gör skydd som inte bara är skydd, utan som framförallt är till för att förebygga skador och för rehabilitering. 

Här har vi samlat ett utbud av storsäljare och nyheter men kan givetvis erbjuda alla back on tracks produkter. www.backontrack.se

Produkter:

_____________________________________

Täcke

Täcket är sytt i svart polyester som är vattenavvisande och andas. Täcket är fodrat med det keramiska tyget på insidan. Reflexer finns på bägge sidor av täcket. Det går att reglera huvudöppningen över manken för optimal passform. Elastiska bensnören bak. Hål vid nacken för att fästa koppel. Dragkedja för svansen ifall svansen pekar uppåt.

476:- till 655:- Beronde på storlek.

_____________________________________

Armbågsskydd

arm armbågsskydd

Armbågsskyddet har visat sig ge mycket god effekt vid musarm och tennisarmbåge. Det keramiska tyget har en effektfull inverkan på inflammatorisk utlöst smärta, som dessa smärttillstånd är ett resultat av.

Välj hellre ett trångt skydd än ett större vid behandling av musarm, eftersom tryck mot det ömma området upplevs positivt vid musarm. Det är värt att prova armbågsskyddet även vid mer kroniska besvär, till exempel efter att man har behandlat ett tillstånd med kortisonsprutor.

216:-

_____________________________________

Så fungerar det:

Vår unika keramiska textil, Welltex, fungerar genom att reflektera kroppens egen infraröda värme vilket ökar blodcirkulationen och återhämtning.  Vårt Welltex-tyg har keramik insmält i trådarna vilket ger den här effekten och resultaten. De ger också en skön och behaglig värme vilket gör att de kan användas både förebyggande, under aktivitet och för återhämtning, även under sömn.

Ta kontakt med oss i fältet nedan.

Du kan även nå oss på nr: 08-55240050

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

_____________________________________

bckt

När du börjar med en produkt ska denna vänjas in, samarbeta med den övriga kroppen. För att se exakta råd om detta och tvättråd om din produkt, fråga oss eller klicka på länken nedan. 

http://www.backontrack.com/se/anvandningsrad/

_____________________________________

ryggbälte, bredfront

Ryggbältet med bred front

Ger mer stöd till ryggen än skyddet med smal front genom att man trycker in buken, vilket avlastar kotpelaren. Eftersom skyddens huvudfunktion är effekten som Back on Track-tyget ger, är stödet som skyddet kan erbjuda bara en extra funktionell fördel.

rtggbälte rtggbälte rtggbälte rtggbälte rtggbälte ryggbälte, smalfront

Ryggbältet med smal front

Är mer praktisk om man sitter mycket, exempelvis kör bil eller rider.

Om man som kvinna har problem som sitter långt ner i ländryggen kan man genom att korsa bältet lite framtill få en bra passform över höfterna.

Omkretsen är justerbar med kardborrelås.

För att skapa optimal hudkontakt finns det baktill i ryggskyddet en mjuk och löstagbar fyrkant. Den fyller ut luftspalterna som bildas vid ryggkotpelaren och kan tas bort om man till exempel vill ha skyddet tunnare under byxorna. Effekten finns ändå kvar eftersom hela bältet innehåller keramisk textil.

Alternativt kan du använda den lösa fyrkanten separat och låta byxorna hålla den på plats, ifall du vill ha något som är extra tunt.

476:-

_____________________________________

knä knä knä knä knä knäskydd

Knäskydd

Är smidigt och enkelt att använda. Det är uppskattat av äldre människor och är dessutom perfekt att använda under natten eller under åtsittande byxor, till exempel ridbyxor. Skyddet hålls på plats av en elastisk ring i överkanten. Ringen håller inte att dra i. När du sätter på dig skyddet, undvik att hålla i ringen. Fatta istället grepp längre ner på skyddet.

264:-

_____________________________________

Nyponros-kärnolja

nyppo nyponros-kärnolja

Nyponros-kärnolja utvinns ur Äppelrosen (Rosa Rubiginosa L.), som växer vilt i bergsområdena i den sydliga delen av Anderna i Sydamerika.

Nyponolja är en naturprodukt för skonsam och naturlig hudvård. Den återbildar hud, rynkor minskar, motverkar ärrbildning och pigmenteringen blir jämnare. Huden blir slätare och får ett friskare utseende. Används med fördel på åldrad, ärrad, akneskadad eller solskadad hud.

Den unika kombinationen av viktiga fettsyror och vitaminer ger oljan egenskaper som uppskattas av kosmetikaindustrin, som ofta använder nyponolja som en ingrediens i sina produkter.

Vi erbjuder oljan i ren form, endast lätt parfymerad. Den används direkt på huden. Oljan absorberas omedelbart, ger huden en mjuk och sammetslen känsla och är ett perfekt underlag för foundation. Den har en behaglig rosendoft.

Innehåll, naturlig nyponkärnolja: omega 6 linolsyra, omega 3 linolensyra, omega 9 oljesyra, glyrerin, palmitinsyra, stearinsyra, E-vitamin, A-vitaminsyra (retinsyra) 0,0001 %.

Innehåll rosenparfym: citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, linnalool, eugenol, limonene, cinnamyl alcohol, alpha methyl ionone, isoeugenol, citral, cinnamal.

Nyponros-kärnolja smörjs in i huden 1-2 ggr/dag. Används en vecka i taget som uppstramande kur, därefter uppehåll vid behov då oljan kan verka uttorkande. Effekten kommer gradvis under 3-6 månader, därefter räcker det att underhålla 1-3 ggr/vecka. Lätt rodnad och fjällning kan förekomma i början på behandlingen.

99:-